FINANCI√čLE STEUN AAN DE PROJECTEN IN INDIA

Alle giften voor de projecten in India kun je storten op een rekening van Hubeje vzw.
E
lke gift is uiteraard welkom, maar vanaf 40 euro per jaar krijg je van Hubeje vzw een fiscaal attest.

Wil je een éénmalige gift doen, dan mag je storten op de rekening van Hubeje vzw BE43 4352 0990 0101, met als mededeling ‘Side by Side 469 ’.

Wil je regelmatig een gift doen, dan laat je dit het beste weten vóór je de eerste storting doet. We moeten dan immers bij Hubeje vzw een gestructureerde mededeling aanvragen. De betaling moet dan op een andere rekening van Hubeje vzw gebeuren: BE55 7350 1770 8144.

Side by Side India vzw is met verschillende projecten in Eluru bezig. Daarom laten we aan jou de keuze:

1. Een algemene gift:

Als je een algemene gift doet, dan beslist het bestuur van Side by Side India waarvoor dat geld gebruikt zal worden.

2. De bouw van een toilet:

Side by Side India zal over de komende jaren 400 toiletten laten bouwen in de vier dorpen rond Eluru. Wil je de bouw van één of meerdere toiletten mogelijk maken, laat dan weten dat je gift hiervoor bestemd is. De bouw van 1 toilet kost 100 euro.

3. Financiële sponsoring van een schoolkind

Side by Side India zorgt ervoor dat arme kinderen naar een goede school kunnen gaan, omdat ze zo meer kansen krijgen in het leven. We werken met persoonlijke peterschappen waarbij de sponsoring gebruikt wordt voor de schoolkosten en de begeleiding van het kind, maar ook de andere gezinsleden ten goede komt. Als Side by Side India-peetouder betaal je maandelijks 20 euro voor de studies van je eigen petekind. Kiezen voor een peterschap van Side by Side India is een unieke keuze. Een langetermijnengagement dat veel meer is dan een vluchtige, eenmalige gift voor een goed doel.