Lunchwandeling tvv SbS-I vzw

Maak van vrijdag 27 mei een gezonde dag! Iedere werknemer van het OCMW en zijn verenigingen is dan welkom om op de middag deel te nemen aan een wandeling van een klein uur doorheen Molenerf, de site rondom het hoofdgebouw van het OCMW. Zo kom je in één klap aan voldoende beweging voor één dag. Wie al meedoet met de 10.000-stappenclash geeft de stad Brugge zo nog een laatste stevige duw richting de titel van fitste gemeente van Vlaanderen.

Na de inspanning kan je weer energie tanken met een smakelijk én gezond koud buffet. Bovendien wordt tijdens die lunch de OCMW-sportkalender voor de tweede jaarhelft van 2016 bekendgemaakt en kunnen er herinneringen worden opgehaald bij de projectie van foto's die de verhuis naar het nieuwe hoofdgebouw tonen, in 2016 precies 10 jaar geleden.

Geld naar goed doel Voor deze lunchwandeling wordt 2 euro gevraagd, een bedrag dat integraal zal gaan naar Side by Side India. Deze vzw ontwikkelt en steunt projecten voor de armsten op het Indiase platteland, vooral gericht op het verstevigen van de (rechts)positie van kinderen een vrouwen.

PROGRAMMA 11.45 u. Start wandeling 12.45 u. Start lunch 14.00 u. Einde

Doe dus mee aan de lunchwandeling: goed voor de gezondheid én je helpt er anderen mee!

Hoe inschrijven? Inschrijven kan op twee manieren:

  • Rechtstreeks in het SOFOCO-secretariaat (hoofdzetel OCMW Brugge, 1ste verdieping), waar je enkel met bancontact kan betalen
  • Door een mailtje te sturen naar info@sofoco.be met de vermelding van de volgende gegevens: naam, leeftijd, personeelsnummer, telefoonnummer en e-mailadres. Na de bevestiging van je inschrijving stort je het bedrag op SOFOCO-rekeningnummer IBAN BE58 0682 0781 8079 (met vermelding van 'lunchwandeling + jouw naam')

Inschrijven kan tot en met maandag 23 mei.

Meer informatie: info@sofoco.be – 050 32 70 80

Dit initiatief valt onder de vlag van Gezonde Gemeente Brugge, een samenwerkingsverband tussen het OCMW Brugge en de stad Brugge, en krijgt de steun van LOGO Brugge-Oostende.

Praktische info

Wat?

Wanneer?

Waar?

Inschrijven?